Samen sterk

Wie wil er Misdienaar worden?

Iedere parochie heeft jongens en meisjes nodig die in de Kerk de H. Mis dienen. Dat zijn de misdienaars. Tijdens de H. Mis zijn zij onmisbaar. Want meneer Pastoor kan tijdens de H. Mis natuurlijk niet alles alleen doen. We hebben gelukkig altijd jongens en meisjes gehad die steeds met plezier misdienaar zijn geweest. Naast het feit dat je een belangrijke taak vervult voor de mensen is er natuurlijk ook veel tijd voor plezier en ontspanning. Regelmatig organiseren we voor onze misdienaars leuke activiteiten, zoals bowlen, schaatsen, zwemmen en ga zo maar door. Je kunt wel stellen dat onze misdienaars een echte vriendenclub zijn. Ze zouden het fijn vinden als er ook nieuwe misdienaars bij zouden komen. Heb je interesse, stuur dan een email naar info@parochiefederatieborn.nl. We gaan je dan heel goed vertellen wat je allemaal moet doen. We verheugen ons op je bericht!