Samen sterk

Inzegening gedachteniskruis Harmonie L’ Union

Vorig jaar werd parochiecomité Born aangenaam verrast door een verzoek van Harmonie L’Union: zij wilden graag een kruis adopteren op de begraafplaats.
John van Velthoven en René Steskens hebben een oud, bestaand kruis prachtig opgeknapt.
Naast het kruis heeft de Harmonie een bankje gezet met de passende tekst “plekske veur jederein”.
Zo heeft de Harmonie een mooi plekje gecreëerd waar zij alle overleden leden van de Harmonie kunnen herdenken.

De Harmonie zorgt niet alleen voor muzikale omlijsting van allerlei evenementen, zij hebben ook de mooie gewoonte om elk jaar op het kerkhof bij elkaar te komen om overleden leden, hun naaste familieleden en leden van de club van 100 te gedenken.
Dit jaar heeft pastoor Houwman het kruis ingezegend.
Parochiecomité Born complimenteert degenen die dit alles georganiseerd hebben en natuurlijk vooral John en René vanwege hun geweldige inzet en een resultaat om heel erg trots op te zijn. Het is zeer de moeite waard de begraafplaats en dit kruis en bankje te bezoeken.

Voor meer foto’s kunt u kijken op de website van de harmonie: https://www.lunionborn.nl/