Nieuwe Infogids voor Parochiefederatie

Onbekend maakt onbemind: zo luidt een bekend gezegde. Communicatie is daarom van groot belang, ook voor een katholieke parochie. Daarom wijdt onze Parochiefederatie veel aandacht aan communicatie. Reeds lange tijd beschikt onze federatie over de uitstekende Website www.parochiefederatieborn.nl en sinds kort zijn we ook actief op Facebook. Bovendien zijn we druk bezig om de vijf parochieblaadjes te bundelen in een groot en informatief Federatieblad, dat hopelijk in de loop van dit jaar zal verschijnen.

De afgelopen week kwam daar nu ook een nieuwe INFOGIDS bij. In dit kleine naslagwerkje presenteren wij op beknopte wijze alle relevante informatie over onze Parochiefederatie. Dit boekje is vooral handig voor parochianen, die nog niet actief zijn met computer en internet. Wilt u een INFOGIDS ontvangen neem dan contact op met uw Parochiekantoor. Ook in de parochiekerken zijn deze te verkrijgen. Wees er snel bij, want de oplage is beperkt.