Huispaaskaarsen 2018 te bestellen

Ook dit jaar kunt weer uw eigen Paaskaars 2018 in huis hebben. Dat is een mooi gebruik. Graag willen wij aanbieden om via onze parochiefederatie Born deze huispaaskaarsen te bestellen. Net als andere jaren zijn deze huispaaskaarsen in verschillende vormgeving en maten te verkrijgen.

Maat 65 x 200 mm  A & H      Euro 10,00
Maat 70 x 250 mm  B & G      Euro 14,00
Maat 75 x 300 mm  C & F       Euro 22,00
Maat 80 x 400 mm D & E      Euro 28,00

Voor meer informatie over deze huispaaskaarsen en het bestellen kunt u in uw eigen parochie bij de bekende contactpersonen terecht. Ook zijn er in de parochiekerken informatie en bestellijsten beschikbaar. U kunt ook mailen naar info@parochiefederatieborn.nl.

U kunt deze huispaaskaarsen tot uiterlijk 12 maart bestellen. Daarna is bestelling niet meer mogelijk. De kaars dient bij de bestelling betaald te worden. De kaarsen worden gezegend tijdens de Paaswake en kunnen daarna afgehaald worden.