3 oktober: Dierendagviering in zorgcentrum Aldenhof

Heb jij ook een huisdier? Misschien een hond of een kat? Of een hamster of marmot? Misschien wel een konijntje of een cavia? Of een kanarie of een goudvis? Wat het ook voor een huisdier is: voor jou is dit huisdier heel speciaal en belangrijk. Een huisdier is af en toe zelfs je beste vriend. 

Daarom verdient zo een huisdier ook veel aandacht, elke dag weer. Je geeft hem eten en drinken, je zorgt voor een rustig plaatsje, je wandelt en speelt met je huisdier. Dat is heel normaal.

Maar er is ook een heel speciale dag voor alle dieren: dat is Dierendag. Dan geven we extra aandacht aan onze dieren en maken er zelfs een feest van. 

Wij houden daarom een heel speciale Dierendagviering.

We doen dit in het zorgcentrum Aldenhof, Campus 1 in Born.

Op woensdag, 3 oktober om 14.30 uur

We willen alle bewoners van Aldenhof, alle kinderen en ouders uitnodigen voor deze Dierendagviering. En … natuurlijk mag je ook je huidier (of knuffel) meebrengen. We zullen vertellen waarom dieren zo belangrijk zijn. Ook laten we jullie weten waarom we juist in oktober dierendag vieren. Daarnaast zullen we ook liedjes zingen en er zal ook een Zegening plaatsvinden van al onze Huisdieren. 

“Kom je ook? Het wordt beslist heel gezellig!”

Een reactie plaatsen