50 jarig jubileumviering parochiekerk Obbicht

Van vele kanten horen we dat de viering heel mooi was. En inderdaad was het was een leuk feestje, iedereen had zijn best gedaan. De (bloem)versieringen in en om de kerk waren mooi; heel bijzonder vond iedereen de zandloper.

De diverse werkgroepen presenteerden zich en lieten zien hoeveel personen aan zovele activiteiten in of buiten de kerk meewerken.

Een film toonde de historie, de huidige samenwerking binnen de Obbichtse gemeenschap en de toekomst van de kerk.

De muziek van het Koor, Windkracht 5 en de Schutterij was hemels en de woorden die gesproken werden waren passend. Verrassend waren de 2 cadeaus; deze bestonden uit een mooie cheque van de kerk voor de minder bedeelde medemens via het Parochieel Missiecomité en een bruikleen van 2 gebrandschilderde ramen van het Ecrevissecomité voor de kerk.

Een rijk geïllustreerde tentoonstelling van het Ecrevissecomité over “Glaskunst langs de Maas” completeerde het cadeau van de gebrandschilderde ramen.
Aansluitend was er een gezellige “After party” met koffie, vlaai en een drankje onder een stralend zonnetje.

Maar het mooiste cadeau dat we elkaar gegeven hebben is het bewijs dat een goede samenwerking in Obbicht van verenigingen, comités en vrijwilligers, tot heel mooie dingen in staat is.

Dat is een perfecte basis voor de toekomst.

PROFICIAT en BEDANKT.