Alpha-bijeenkomsten in de parochiefederatie

Op woensdag 15 september is om 18.30 uur in Zorgcentrum Aldenhof, Campus 1 te Born, een info-avond over de op te starten Alpha-bijeenkomsten.
Je bent van harte welkom om je te laten informeren over de Alpha-bijeenkomsten die een week later, eveneens in Aldenhof, gaan starten.

Tijdens een gezellig samenzijn en onder het genot van een kopje koffie/thee en een lekkere traktatie vertellen we je, en laten we je zien, wat zo’n Alpha-bijeenkomsten inhouden.
Het gaat over ontmoeten, vragen en ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt en voor jou kan betekenen.
VOOR WIE?
Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof?
Dan is Alpha echt iets voor jou.
Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.
HOE WERKT HET?
Elke Alpha begint met eten en drinken.
Het moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen.
Hierna luisteren we naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen.
Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Wil je meer informatie?
Bel of mail dan naar Rini van de Geer-Joosten.
hatmjoosten@hotmail.com

De Alpha-bijeenkomsten zijn op elke woensdag
vanaf 22 september tot en met woensdag 1 december,
van 18.30 tot 21.00 uur.