Bedevaart naar Kevelaer op dinsdag 25 september a.s.

Bij deze willen wij alle parochianen reeds nu erop attent maken dat ook dit jaar weer door het dekenaat Susteren een gezamenlijke bedevaart zal worden gehouden naar het Duitse bedevaartoord Kevelaer. Deze bedevaart zal plaatsvinden op dinsdag 25 september a.s. Ieder jaar trekken we weer met vele tientallen pelgrims uit ons dekenaat naar Kevelaer. Ook dit jaar rekenen we erop dat velen zullen deelnemen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Op het programma staan onder andere een Plechtige Hoogmis in de Basiliek, het bidden van de Kruisweg en het vieren van een plechtig Lof. Indien u wenst deel te nemen aan deze Bedevaart naar Kevelaer dan verzoeken we u zich voor 1 september aan te melden bij de contactpersoon in uw parochie of het Parochiekantoor Born.

Email: info@parochiefederatieborn.nl

Telefoon: 046 – 850 06 80
(di. 9.00-12.00 uur / do. 13.30-16.30 uur)