Geloofsgroep

Sinds vele jaren zijn er in onze parochiefederatie geloofsbijeenkomsten. Een keer in de twee weken komen we samen voor Bijbel- of thema-avonden. We bespreken tijdens de Bijbel-avonden de lezingen van de komende zondag en tijdens de thema-avonden bespreken we een actueel onderwerp uit Kerk of samenleving.

Helaas kunnen we in deze tijd van corona-pandemie niet fysiek samenkomen en is het idee geopperd om via een livestream eens per twee weken op donderdagavond deze bijeenkomsten toch weer te hervatten van 20:00-22:00 uur. Het zou fijn zijn om met meerdere deelnemers via een livestream verbonden te zijn.
In uw eigen vertrouwde omgeving, samen met mede-parochianen en andere belangstellenden, deelnemen aan deze bijeenkomsten zal u vast en zeker aanspreken.

Als u zich aanmeldt bij Rini van de Geer-Joosten (hatmjoosten@hotmail.com) krijgt u een mail toegestuurd met een link waarop u kunt klikken en zo bent u dan verbonden met de andere deelnemers.

Hopelijk is uw interesse gewekt en kunnen we elkaar via een livestream ontmoeten.