Kerkbalans 2018

Doop, eerste communie, huwelijk, begrafenis: op alle belangrijke momenten in het leven  is de kerk present. Tijdens alle zon- en feestdagen opent de kerk haar deuren. En is er in het dorp of de stad iets gaande, dan probeert de parochie erbij te zijn. Dat zijn de zichtbare momenten.

Maar als parochie doen we nog veel meer: zieken bezoeken, eenzamen een hart onder de riem steken, rouwenden troosten of mensen die het niet makkelijk hebben – voor zover mogelijk – een helpende hand toesteken. Dat is allemaal niet zo zichtbaar. En dat hoeft ook niet, maar we doen het wel. Waarom? Omdat Jezus gezegd: “Wat je voor de minsten der mijnen hebt gedaan, heb je voor mij gedaan.”

We doen het graag en vanuit ons hart. Maar al dat werk, kost wel geld. Geld dat door de parochianen bij elkaar gebracht moet worden. Samen vormen we de Kerk. Met uw hulp kunnen we al dat goede werk nog vele jaren blijven doen. Steun ons en doe mee aan de kerkbijdrage. De parochie is erkend als ANBI-instelling. Dat betekent dat u bijdrage aan de kerk fiscale voordelen heeft.

Uw giften zijn van harte welkom op het rekeningnummer van uw parochie.

Een reactie plaatsen