Geloofsverdieping: Thema- en bijbelavonden

Twee keer per maand wordt om 20.00 uur in het Parochiekantoor Born een geloofsavond gehouden. Een van die twee avonden is de bijbelavond. Op deze avond lezen we het evangelie van de eerstvolgende zondag. Na een korte stille overweging bespreken we dit bijbelverhaal.

De tweede geloofsavond in die maand is de thema-avond.  Hierbij komen de meest uiteenlopende themata aan de orde. Het is vaak verrassend te zien hoe je al pratende tot de mooiste inzichten kunt komen.

Naast het gesprek over de bijbel en de catechismus is er ook tijd voor stilte, het uitwisselen van persoonlijke ervaringen, zang en gebed. Deze geloofsavonden zijn uitermate geschikt voor allen die iets meer over hun geloof willen weten. Heeft u belangstelling om een of meerdere bijeenkomst bij te wonen, dan neemt u gerust even contact op met meneer pastoor of mw. Rini van de Geer.

1 gedachte over “Geloofsverdieping: Thema- en bijbelavonden”

1. Op dinsdagavond 19 november om 20.00 uur komen we samen in het parochiekantoor in de Bronstraat in Born
    om de lezingen van zondag 24 november (de 33ste zondag door het C jaar) te lezen en met elkaar te overwegen.
    Kom een keer om dit mee te maken.
    Iedereen is van harte welkom!!!
    Vragen en/of opmerkingen?
    Neem contact op met de pastoor of met mij, Rini van de Geer-Joosten (hatmjoosten@hotmail.com // 06 13064608).
    Doen!