Misdienaar voor even of toch niet?

Niet alleen pastoor maar alle kerkgangers zijn heel erg blij als er jongens of meisjes willen helpen tijdens de H. Mis.
Op zaterdag 31 augustus was in de kerk van Born een wel heel bijzondere misdienaar: Lotte.
Zij was samen met haar vriendin Eline (die met broer Rafaël al jaren misdienaar is) naar de kerk gekomen.
Lotte paste een toog en besloot spontaan mee te dienen.
Zij heeft pastoor heel goed geholpen.
Helaas woont zij niet in onze parochiefederatie maar we hopen toch dat we haar nog vaker zien.
Bijvoorbeeld in Holtum waar oma woont of natuurlijk weer in Born als ze met Eline afspreekt.

van links naar rechts: Lotte, pastoor Houwman en Eline

Misdienaar worden is mogelijk na het ontvangen van de Eerste Heilige Communie.
Er wordt in overleg een rooster opgesteld zodat iedereen ongeveer 1x per maand aan de beurt is en geregeld worden er leuke uitstapjes georganiseerd.
Maar ook spontane acties zoals nu door Lotte worden heel erg gewaardeerd.
Voor aanmelding of meer informatie kan contact worden opgenomen met Karin Widdershoven, tel. 06-19772894 of loop gewoon de sacristie binnen voor de H. Mis.