Missen in Aldenhof hervat

Vanaf a.s. vrijdag, 30 april zullen de avondmissen weer gevierd worden in Zorgcentrum Aldenhof. Sinds vele maanden was het vanwege de Coronapandemie niet meer mogelijk om de Heilige Missen in het Zorgcentrum Aldenhof te vieren. Te groot was het het besmettingsgevaar voor de Bewoners. Inmiddels zijn alle Bewoners gevaccineerd en hebben we groen licht gekregen om de Missen in het Zorgcentrum te hervatten. Dat betekent tevens dat de Heilige Missen in de Martinuskerk, die ter vervanging op die vrijdagavond werden gehouden, komen te vervallen. We zullen mogelijkheden onderzoeken om daarvoor in plaats vieringen op vrijdagmorgen te houden. Hierover zullen we u zo snel mogelijk over informeren.

We zijn blij dat we weer samen met de Bewoners van Aldenhof de Heilige Missen kunnen vieren. We kijken er naar uit. De Mis begint op vrijdag, 30 april om 18.30 uur. Het maximale aantal deelnemers aan de Missen zijn 30 personen. Er kunnen voorlopig alleen bewoners van Aldenhof deelnemen. Heeft u nog vragen over deze missen, misintenties etc. dan kunt contact opnemen met het Parochiekantoor Born (info@parochiefederatieborn.nl  of  046 – 850 06 80