Adventskransen maken in het parochiezaaltje Obbicht

Hallo jongens en meisjes van de Kingbeekschool en andere belangstellenden, woensdag, 27 november, gaan we weer Adventskransen maken in het zaaltje bij de kerk in Obbicht.
We starten om 14.00 uur.

Je mag de Adventskrans voor jezelf maken maar ook voor iemand die oud, ziek, eenzaam,… is of iemand anders waar jij heel speciaal deze krans voor wilt maken.
Op zondag 1 december worden de Adventskransen, tijdens de H. Mis van 11.00 uur, in de kerk van Obbicht, gezegend.

Tijdens deze Mis is er ook gelegenheid om teksten voor te lezen.

JIJ KOMT TOCH ZEKER OOK?!

Wil je tijdens deze viering iets lezen?
Laat dit dan weten aan mij (Rini)   vóór donderdag 28 november  via e-mail of telefoon.

(Zie onderstaande gegevens)

Je krijgt altijd antwoord.

Wil je niet lezen? Uiteraard ben jij ook van harte welkom!

IEDEREEN  is  van harte welkom.  Weet je iemand die op een andere school zit en die ook graag een Adventskrans maakt?

Ook hij/zij is van harte WELKOM!

Voor meer informatie…

Rini van de Geer – Joosten
Dorpstraat 34A 6122 CB Buchten
hatmjoosten@hotmail.com